7 gusht – “Mozart Cocktail”, muzikë dhe balet.

Mozart Coctail çel natën e dytë të festivalit të muzave në Galerinë e Amfiteatrit:

Kostumet: Enada @ Nikolla

Ideja: Metila Dervishi

Soprano: Arlinda Morava, Sindi Mamaqi

Piano: K.Tare     Violonçel: B.Durmishaj

Flautiste: Daorsa Dervishi 

Balerinë : A.Saliu

mozartmorava PicMonkey-Collage1

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s