13-14 Gusht “BINJAKËT”(Menehmët) e PLAUTIT PREMIERË me Regji të Driada Dervishit!

Premiera Binjakët e Plautit rikthehet pas 2200 vjetesh sërisht në Epidamn kësaj here me regji të Driada Dervishit me nje kast aktorësh fantastikë të Teatrit A.Moisiu

Subjekti: “Binjakët”, një komedi e shkruar 2200 vjet më parë nga autori i antikitetit Plauti, është një premierë, e cila do të vihet në skenën e amfiteatrit romak të Durrësit. Ngjarjet e veprës Plauti i ka vendosur në Durrësin e vjetër dhe premiera do të jetë po në Epidamn,duke qenë së vëllezërit ngjajnë shumë me njëri-tjetrin, kjo i jep shkas krijimit të mjaft situatave nga më komiket e ngatërresave plot humor që duket sikur nuk do mbarojnë kurrë. Protagonistët kryesorë janë: Romir Zalla që luan rolet e dy binjakëve, Bes Bitraku– Mesenioni, Amos Zaharia-Cilindri, Marvin Tafaj-Furça, Suela Bako-gruaja e binjakut të parë, Adelina Muça-Erotika dhe Sanie Hoti vjehrra e Menehmit të parë dhe Muharrem Hoxha– Doktori.auto_cd1471182383 binjaket

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s