18 Gusht – Epidamn Film- PREMIERE “Humanisti i Heshtur”

18 Gusht – Epidamn Film

“Ana”, Skenari dhe Regjia Ajola Daja.

“Mëngë Këmishe”, Skenari dhe Regjia Suela Baka.

“Buka”, Skenari dhe Regjia Blerta Kelmendi.

“Humanisti i heshtur” , Skenari e Regjia Merita Cocoli PREMIERË

Dinastia “Tedeschini”, skenari Vali Qyrfyçi e Rovena Rrozhani, Regjia Anila Varfi.
14068298_156536978116202_7528745016712711226_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s