20 Gusht-Nata Përmbyllse-Mozart Cocktail dhe Ekspoziten “Edhe unë jam një vepër arti”

Festivali “Verë në Epidamn“sonte zhvillon natën mbyllse të festivalit me Ekspozitën e Fotografes Soela Zani dhe Koncertin mbyllës Mozart Cocktail me Sopranon e ftuar Arlinda Morava me pjesemarrjen e veçantë të Aktores Aishe Stari sonte në ora 21:00

Gjithashtu e pranishme në ekspozitë do jetë edhe fotografja e Ekspozitës Soela Zani. Një mbrëmje e magjishme që mbyll një sezon veror të paharrueshëm!

#ejanëteatër #ejasonte #nëamfiteatrin3000vjeçar #ejanëEpidamn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s