Rikthehet Sonte “BINJAKËT” e PLAUTIT në Koko Fest nën Regjinë e Driada Dervishi!

Premiera "Binjakët" e Plautit rikthehet sonte në KoKo Fest Korçe me regji të Driada Dervishit me nje kast aktorësh fantastikë të Teatrit A.Moisiu Durrës. Vepra e shkruar 2200 vjetësh më parë vjen pas shfaqjes për herë të parë në Festivalin Verë në Epidamn në Qytetin e Durrësit, Epidamni i Lashtë.   Subjekti: “Binjakët”, një komedi e … Continue reading Rikthehet Sonte “BINJAKËT” e PLAUTIT në Koko Fest nën Regjinë e Driada Dervishi!

Advertisements

18 Gusht – Epidamn Film- PREMIERE “Humanisti i Heshtur”

18 Gusht - Epidamn Film “Ana”, Skenari dhe Regjia Ajola Daja. “Mëngë Këmishe”, Skenari dhe Regjia Suela Baka. “Buka”, Skenari dhe Regjia Blerta Kelmendi. “Humanisti i heshtur” , Skenari e Regjia Merita Cocoli PREMIERË Dinastia “Tedeschini”, skenari Vali Qyrfyçi e Rovena Rrozhani, Regjia Anila Varfi.