Driada Dervishi: “Me teatrin nuk duhet bërë tregti!”

Intervistë | nga Andri Xhahu “Sonte do të luajmë pa tekst” e Luigi Pirandello-s mbërrin në fund të rrugëtimit të nisur disa muaj më parë në “Teatrin Kombëtar”. Në datat 14, 15 dhe 16 tetor do të jenë tre shfaqjet e fundit të kësaj vepre të dramaturgut italian. Regjisorja, Driada Dervishi, e cila e ka vënë … Continue reading Driada Dervishi: “Me teatrin nuk duhet bërë tregti!”

Advertisements